Αρχική Σελίδα

FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

                                       

 

FENGHAO η Co. επίπλων ξενοδοχείων, ΕΠΕ είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής επίπλων που βρίσκεται στην πόλη Foshan της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ.

 

Είμαστε ο κατασκευαστής επίπλων ξενοδοχείων με το εργαστήριο 40.000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότεροι από 200 επαγγελματικοί εργαζόμενοι και έχουμε μια πρώτης τάξεως δυνατότητα στο σχέδιο, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των επίπλων κρεβατοκάμαρων ξενοδοχείων και των δευτερευουσών σειρών της όπως τις πόρτες, τους καναπέδες, τις καρέκλες, τα έπιπλα λόμπι, τα έπιπλα εστιατορίων, την επίπλωση γραφείων, τα υπαίθρια έπιπλα, κ.λπ. Είναι οι top 10 χρυσοί προμηθευτές στη βιομηχανία επίπλων ξενοδοχείων της Κίνας για πολλά χρόνια.

 

FENGHAO η επιχείρηση έχει 15 έτη των επίπλων ξενοδοχείων, εμπειρία υπηρεσιών επίπλων ψυχαγωγίας, κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση η ποιότητα πρώτα, πρώτος εταιρικός σκοπός πελατών, για να ακολουθήσει το ISO διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης 9001:2000 και 14001:1996 σε μια προσπάθεια στο διοικητικό πρότυπο θησαυρών FENGHAO και τη βιομηχανία για να γίνει πρωτοπόρος στον τομέα επίπλων ξενοδοχείων.

 

Κανένα θέμα απ' όλες τις απόψεις του σχεδίου, της επιλογής, της κοπής, της κατεργασίας, της ζωγραφικής, της συσκευασίας προϊόντων, κ.λπ., δεν πρέπει να περάσει από την ακριβή ποιοτική επιθεώρηση και την προσεκτική έρευνα να εξασφαλίσει πλήρη συμμόρφωση με ποιοτικών πιστοποίησης και της αγοράς του ISO τις απαιτήσεις, έξοχη ποιότητα, resonable πλέγμα, τέλεια υπηρεσία.

 

Αυτήν την περίοδο τα έπιπλα θησαυρών FENGHAO από την πλειοψηφία των πελατών εμπιστεύονται και ευνοούν, εξαγόμενος στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες, μέσω των συνεχών προσπαθειών, η επιχείρηση κερδίζουν την καλή φήμη.

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

FENGHAO ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ CO 'Ε.Π.Ε. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Είμαστε επαγγελματίας κατασκευαστής επίπλων ξενοδοχείων, παράγουμε όλα τα έπιπλα εσωτερικού χώρου ξενοδοχείων συμπεριλαμβανομένων

ξενοδοχειακά έπιπλα για το ξενοδοχείο, τραπέζια και καρέκλες για εστιατόρια ξενοδοχείων, καρέκλες ξενοδοχείων, λόμπι ξενοδοχείων

έπιπλα, έπιπλα κοινόχρηστων χώρων ξενοδοχείων, έπιπλα KTV, έπιπλα FENGHAO, έπιπλα διαμερισμάτων και βίλας κλπ. Ιδρύθηκε το 2003, κυρίως ειδικεύονται στην κατασκευή, επικαλυμμένα έπιπλα

για μακροχρόνια ανθεκτικότητα και ποιότητα.

Με τα χρόνια, Foshan FENGHAO Hotel Έπιπλα Ε.Π.Ε. έχουν αναπτύξει επιτυχημένη εργασία

σχέσεις με εταιρείες αγορών, εταιρίες σχεδιασμού και εταιρίες ξενοδοχείων. Η λίστα πελατών μας περιλαμβάνει

Ξενοδοχεία στους ομίλους Hilton, Sheraton και Marriott, μεταξύ πολλών άλλων. Έργα μας επίπλων έχουν

μας είδε να φτάσουμε σε προορισμούς τόσο μακριά όσο η Ρωσία, η Ανατολική Ευρώπη, η Καραϊβική, η Μέση Ανατολή, η Ασία,

Την Αφρική και τη Νότια Αμερική.

FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : FENGHAO

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 30Million -50Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 40% - 50%