Αρχική Σελίδα Νέα

Στεμένος στη νέα λιανική έξοδο, η μεγάλη εξερεύνηση τέσσερα των εγχώριων επιχειρήσεων.

Αναθεωρήσεις πελατών
πολύ ευτυχής η επιχείρησή σας παρέχει την καλή υπηρεσία σε με, και κανονίζει το μηχανικό για να εγκαταστήσει τα έπιπλα του ξενοδοχείου μου. ευχαριστίες!

—— Syed Abra

Επαγγελματικών η τοποθέτησή σας υπηρεσιών και του ηγέτη σας κινείται βαθειά, θα συστήσω την επιχείρησή σας στους φίλους μου.

—— Anil Lalish

κανένα θέμα η ποιότητα ξενοδοχείων ή η συνολική τιμή, επίσης με την υπηρεσία μεταπώλησης. είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιχείρησή σας!

—— Πριόνι Kumar Raj

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Στεμένος στη νέα λιανική έξοδο, η μεγάλη εξερεύνηση τέσσερα των εγχώριων επιχειρήσεων.
Στεμένος στη νέα λιανική έξοδο, η μεγάλη εξερεύνηση τέσσερα των εγχώριων επιχειρήσεων.

Με τη νέα λιανική πώληση στη διείσδυση και την προσγείωση σε ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών, από τον περασμένο χρόνο φέτος, πολλές νέες λιανικές οικιακές επιχειρήσεις άρχισαν να εξετάζουν τα νερά, το σε απευθείας σύνδεση δρόμο τήξης, τη συνεργασία διοικητικών μεριμνών, την τεχνητή νοημοσύνη, τη χρήση της εικονικής τεχνολογίας, να βελτιώνουν την εμπειρία χρηστών, κ.λπ., έχουν επιταχύνει το οικιακό νέο λιανικό πρότυπο της γρήγορης αύξησης, η οικιακή βιομηχανία άρχισε επίσης νέο το λιανικό όλα τα είδη εξερεύνησης.

 

Εξερεύνηση 1: Εγχώρια επιτάχυνση Διαδικτύου on-line και σε μη απευθείας σύνδεση ολοκλήρωση.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις Διαδικτύου για να επιταχύνουν τη σε μη απευθείας σύνδεση οικογένεια καταστημάτων εμπειρίας σχεδιαγράμματος, που χρησιμοποιεί το πρότυπο πλατφορμών + καταστημάτων Διαδικτύου, παίρνουν on-line, η πορεία της σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση τήξης βάθους, αφήνουν νέο λιανικό να πέσει βαθμιαία στο έδαφος.

Το Σεπτέμβριο, η οικιακή εμπειρία του νέου μαγαζί λιανικής πώλησης «η εγχώρια εποχή HomeTimes» που ανοίγουν στο hangzhou, το κατάστημα για το νέο λιανικό τρόπο γατών ημέρας και που συνδυάζεται με τη χαρακτηριστική επίδειξη της οικιακής βιομηχανίας, έχει συγχρόνως όλο το σε απευθείας σύνδεση γονίδιο καναλιών. Το αρχικό σχέδιο, οικιακό εμπορικό σήμα που έγινε μεταξύ των νέων λιανικών τάξεων, τον Ιούλιο του 2016, τεχνητών μετά από άνοιξε το πρώτο σε μη απευθείας σύνδεση κατάστημα εμπειρίας στο Πεκίνο, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος φέτος και το κατάστημα ίδρυσης στη Σαγκάη, αντίστοιχα, μέχρι στιγμής μακριά πέρα από τη σε μη απευθείας σύνδεση καταστημάτων τέσσερα εμπειρία χωρών, Χονγκ Κονγκ και.

Φέτος, πολλή πλατφόρμα εγχώριων διακοσμήσεων Διαδικτύου άρχισε να ερευνά ενεργά τη συνεργασία με τις σε μη απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις εγχώριων διακοσμήσεων, δείχνοντας ότι τη νέα λιανική πώληση της βιομηχανίας εγχώριων διακοσμήσεων έχουν ανοίξει. Η πλατφόρμα εγχώριων διακοσμήσεων Διαδικτύου, που αντιπροσωπεύθηκε από το qijia καθαρό και το κουνέλι tuba, άρχισε στο σχεδιάγραμμα την πλατφόρμα εγχώριων διακοσμήσεων της κάθετης κατηγορίας, και αύξησε τη βαθιά συνεργασία με τις σε μη απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις εγχώριων διακοσμήσεων. Τέλη Ιουνίου, το διάστημα αγάπης, μαζί με το νέο λιανικό σχεδιάγραμμα των gome, απαίτησε το σύνθημα «όπως την πώληση των συσκευών όπως τις συσκευές» Αρχές Ιουλίου, η πορτοκαλιά οικογένεια του εμπορικού σήματος εγχώριων διακοσμήσεων του κήπου χωρών προώθησε μια ολοκαίνουργια στρατηγική εμπορικών σημάτων, ανήγγειλε τη νέα δύναμη λιανικών πωλήσεων, και προώθησε επίσημα τον αστικό τρόπο συνεργασίας, και το σε μη απευθείας σύνδεση γρήγορο τερματικό σχεδιαγράμματος.

 

Εξερεύνηση 2: η διοικητική μέριμνα γίνεται η σημαντική σύνδεση νέου λιανικού.

Με την εμφάνιση της νέας εποχής του εγχώριου εφοδιασμού, η απαίτηση για τις διοικητικές μέριμνες έχει βελτιωθεί επίσης. Σύμφωνα με την προσωπικότητα μέσα στις σπουδές εισάγει, τα προϊόντα επίπλων δεν είναι τυποποιημένα προϊόντα, η απαίτηση υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών ένας υψηλότερος, περιπλοκότερος, επαγγελματικότερος, πρέπει επίσης να εξετάσει την εγκατάσταση, η δυνατότητα συντήρησης μεταπωλήσεων, στις παραδοσιακές διοικητικές μέριμνες είναι μια σημαντική δοκιμή. Μόνο ο συνδυασμός σε μη απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση και διοικητικών μεριμνών μπορεί να φέρει περισσότερα οφέλη στην επιχείρηση.

Στις 18 Νοεμβρίου, οι ολόκληρη διοικητικές μέριμνες πρωτάρηδων εμπορικών σημάτων εξαρτήσεων σπιτιών Διαδικτύου μαλακή κατάλληλη και κατάλληλη & η ομορφιά και το ανατολικό βέλος υπέγραψαν μια στρατηγική συμφωνία συνεργασίας, προκειμένου να λυθεί η σε απευθείας σύνδεση εμπειρία εγχώριων προϊόντων των τυφλών σημείων και τα προβλήματα διανομής διοικητικών μεριμνών, η κατάλληλη και κατάλληλη ομορφιά θα στηρίζονται πλήρως στις ισχυρά διοικητικές μέριμνες πρωτάρηδων ανατολικών βελών & το σύστημα αλυσιδών εφοδιασμού, για να επιτύχουν τις 150 περιοχές της χώρας των πόλεων και των νομών που καλύπτονται στη διανομή. Σύμφωνα με κατάλληλος και κατάλληλος ο σχετικός ελεγκτής εισάγει, με την ενίσχυση των διοικητικών μεριμνών ανατολικών βελών & πρωτάρηδων αποθηκεύοντας και η διανομή διοικητικών μεριμνών των πλεονεκτημάτων επιστήμης και τεχνολογίας, κατάλληλος και κατάλληλος το φορτίο μπορεί καλύτερα να βελτιώσει τη γενική αποδοτικότητα, παρέχει στους καταναλωτές περισσότερο υψηλό - ποιότητα, αποδοτική εμπειρία υπηρεσιών.

 

Εξερευνήστε τρία: χρησιμοποιήστε τη νέα τεχνολογία και τη νοημοσύνη.

Στη νέα λιανική έξοδο, το Διαδίκτυο, η εικονική τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη και ούτω καθεξής βαθμιαία στον οικιακό τομέα, μερικές καταστήματα και επιχειρήσεις διακοσμήσεων εισάγουν την τεχνολογία VR/AR, ευφυή οικιακά προϊόντα ή οι συσκευασίες, αφήνουν τη νέα τεχνολογία μπορούν να ορίσουν νέο έναν λιανικό, να κοντύνουν την απόσταση των οικιακών εμπορικών σημάτων και των καταναλωτών, προσπάθειες να βελτιωθεί και να συναντηθεί η νέα καταναλωτική ζήτηση.

Στις 26 Ιουλίου, το Πεκίνο είναι το σπίτι του jin που το yuan κατάστημα ανοίγει το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο ψιλικατζίδικό του, κιβώτιο τροφίμων, καταναλωτές με την ανίχνευση του κώδικα qr για να καταχωρήσει και να φορτώσει την εικόνα, μπορεί να βουρτσίσει «το πρόσωπο» στην πόρτα, τα αγαθά αγορών με τον κατάλογο αυτοεξυπηρετήσεων μετά από την ανίχνευση, και έπειτα τα ναυπηγεία σκουπισμάτων.

Μετά από 80, και 80 καταναλωτές γίνονται επικρατούσα τάση διακοσμώ, για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κατανάλωσής τους, όλο και περισσότερη εσωτερική επιχείρηση εξαρτήσεων που σημειώνεται επίσης με τη χρησιμοποίηση της νέας τεχνολογίας και του περιεχομένου όπως η έξυπνη εγχώρια συσκευασία για να προσελκύσουν τους νέους καταναλωτές. Σύμφωνα με τη καταναλωτική ζήτηση, ruibo-rong η διακόσμηση έχει εισαγάγει τα ασύρματα ευφυή συσκευάζοντας προϊόντα, τα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν τις λειτουργίες του τηλεχειρισμού όπως το παράθυρο, ο συναγερμός αερίου, το χρώμα και το φως, κ.λπ. Σήμερα, η διακόσμηση παρέχει επίσης στους καταναλωτές το ευφυές σύστημα φωτισμού, το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, το σύστημα συναγερμών διαρρηκτών, τον ηλεκτρικό έλεγχο προσπέλασης κλειδαριών, hvac το σύστημα και άλλα έξυπνα ενσωματωμένα τεχνολογία προϊόντα εγχώριων διακοσμήσεων.

 

Εξερεύνηση 4: δώστε περισσότερη προσοχή για να ενισχύσετε την εμπειρία κατανάλωσης.

Μετά από 80, 80 μετά από τις συνήθειες καταναλωτικών δαπανών και τις καταναλωτικές προτιμήσεις αποφασίζουν την εκτιμημένη καταναλωτική εμπειρία τους, για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία κατανάλωσης και τη συναισθηματική ικανοποίηση, όχι μόνο είναι προκειμένου να εξυπηρετήσει στο γούστο μιας νέας γενιάς των καταναλωτών, αλλά και ο παράγοντας νέου λιανικού δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Το εγχώριο κατάστημα πια απλά πωλεί τα έπιπλα, ή μπορεί να καθίσει για να έχει ένα φλιτζάνι του καφέ για να κουβεντιάσει, διαβάστε ήσυχα ένα βιβλίο ή δοκιμάστε μια τεχνολογία VR για να δείτε το μελλοντικό σπίτι. Το πρότυπο αυτού του καταστήματος εμπειρίας κάνει τους καταναλωτές να αισθανθούν χαλαρωμένους και περιστασιακούς, κοντά στην ατμόσφαιρα της ζωής, και κερδίζει τη συναισθηματικές και ψυχολογικές ικανοποίηση και την αναγνώριση.

Μέσω της ολοκλήρωσης on-line και off-$l*line, όχι μόνο καθιστά το προϊόν διαφανέστερο στους πελάτες, αλλά και ενισχύει την πολυδιάστατη εμπειρία κατανάλωσης του χρήστη και πλησιάζει την καταναλωτική καρδιά.

Χρόνος μπαρ : 2017-10-17 15:23:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Linda

Τηλ.:: 86--15515502360

Φαξ: 86-0757-86907535

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)