Αρχική Σελίδα Νέα

Απόψεις σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της κινεζικής βιομηχανίας επίπλων.

Αναθεωρήσεις πελατών
πολύ ευτυχής η επιχείρησή σας παρέχει την καλή υπηρεσία σε με, και κανονίζει το μηχανικό για να εγκαταστήσει τα έπιπλα του ξενοδοχείου μου. ευχαριστίες!

—— Syed Abra

Επαγγελματικών η τοποθέτησή σας υπηρεσιών και του ηγέτη σας κινείται βαθειά, θα συστήσω την επιχείρησή σας στους φίλους μου.

—— Anil Lalish

κανένα θέμα η ποιότητα ξενοδοχείων ή η συνολική τιμή, επίσης με την υπηρεσία μεταπώλησης. είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιχείρησή σας!

—— Πριόνι Kumar Raj

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Απόψεις σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της κινεζικής βιομηχανίας επίπλων.
Απόψεις σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της κινεζικής βιομηχανίας επίπλων.

Το 2017, η οικιακή βιομηχανία θα προωθήσει στη μεταρρύθμιση, και η νέες ηλικία και η νεολαία θα γίνουν τα ετήσια καυτά σημεία. Ένα άλλο έτος θα τελειώσει, η εγχώρια βιομηχανία είναι επίσης στην περίληψη, που ερευνά τον τρόπο και τα ίχνη. Στις 6 Ιανουαρίου 2018, η πέμπτη ετήσια διάσκεψη ανάπτυξης εγχώριας εφοδιάζοντας βιομηχανίας της Κίνας και η τελετή «άγριων επηβραβεύσεων χήνων» εγχώριας βιομηχανίας του 2017 κινεζική θα γίνουν στο κέντρο εθνικών συνεδρίων Beijing.Before τη Γενική Συνέλευση, ο αντιπρόεδρος της ένωσης και του Γενικού Γραμματέα υλικών διακοσμήσεων κατασκευής της Κίνας zhang που καρφώνουν εξέφρασε τις απόψεις τους σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της βιομηχανίας.

 

Η καταναλωτική ζήτηση αναγκάζει τις επιχειρήσεις στη βελτίωση.

Το προηγούμενο έτος, η αξία παραγωγής της βιομηχανίας υλικών διακοσμήσεων κατασκευής της Κίνας έχει σταθεροποιήσει σε περίπου 110 εκατομμύρια έως 1,4 τρισεκατομμύρια yuan. Αυτό το αποτέλεσμα, αφ' ενός, προέρχεται από την ανάπτυξη της παραδοσιακής οικογένειας και των διακοσμητικών υλικών. Αφ' ετέρου, οι αναδυόμενοι τομείς προωθούν μια νέα πρόκληση στη βιομηχανία.

Ειδικά με την αλλαγή του στρώματος ηλικίας της κύριας δύναμης κατανάλωσης, είναι δύσκολο για την εγχώρια αγορά να μην παρατηρηθεί η επιθυμία του νέου, γρήγορου, κατάλληλου και απλού ύφους μετά από τη δεκαετία του '80 και η δεκαετία του '90 όχι μόνο είναι αυτοί πιό δεκτική στα ευφυή προϊόντα, είναι επίσης πρόθυμοι να δοκιμάσουν τα νέα πράγματα. Αυτοί αδηφάγος καταναλωτική ζήτηση υποκινούν την αλλαγή της ποσότητας και της ποιότητας. Το κάρφωμα Zhang είπε ότι «οι τρέχοντες άνθρωποι έχουν αναβαθμίσει από τις πρώτες ανάγκες στη βελτιωμένη, πολυ-εκλεκτική και εξατομικευμένη απαίτηση για τη βιομηχανία υλικών διακοσμήσεων κατασκευής. «Πολλές παραδοσιακές αρχιτεκτονικές επιχειρήσεις διακοσμήσεων έχουν αποσύρει από την αγορά λόγω της ασαφούς κατεύθυνσης και του χαμηλού περιθωρίου κέρδους. Και μια άλλη ομάδα των επιχειρήσεων που στοχεύουν στη νεώτερη γενεά της νέας απαίτησης κατανάλωσης, που σκουπίζει στον τομέα του έξυπνου σπιτιού, τεχνολογία βελτίωσης, με το πρότυπο του Διαδικτύου, βελτιώνει τη δυνατότητα καινοτομίας τους, ενισχύει τον ανταγωνισμό και την προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας, ώστε να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα εμπορικών σημάτων.

Το πολλών μεταβλητών, διαγώνιο όριο, έχει ακόμα στην ισχυρή πρακτική μέσα στην εργασία.

Το 2017, το πεδίο μάχη του διασυνοριακού σπιτιού είναι περισσότερο από αυτό. Η Tiffany, ένα καθιερωμένο αμερικανικό εμπορικό σήμα κοσμήματος, έχει προωθήσει μια σειρά ακριβών ασημένιων προϊόντων. Ο Αμαζόνιος δεν θέλει να είναι αδύνατος, οργάνωση δύο εμπορικά σήματα Stone ιδιωτικού νοικοκυριού & ακτίνα και καρφί Η Apple και η Samsung έχουν επεκτείνει τη μάχη για τα smartphones στα έξυπνα σπίτια.

Συνολικά, οι επιχειρήσεις περπατούν στη κεφαλαιαγορά και κινούνται στο οψοφυλάκιο. Διαφορετικοί βαθμοί αναδόμησης, συγχωνεύσεων και αποκτήσεων, και ολοκλήρωσης μεταξύ των επιχειρήσεων Η προσαρμογή ολόκληρος-σπιτιών και άλλες μέθοδοι μάρκετινγκ επίσης βαθμιαία προώθησαν μια επίθεση στην εγχώρια αγορά Η συχνή μετακίνηση ολόκληρης της βιομηχανίας σημαίνει ότι ο καιρός έρχεται.

Όλο και περισσότερα επιχειρηματικά συνεχώς ανοικτά κανάλια, κεφάλαια, πόροι, εμπόδια ταλέντου, στη διαφοροποιημένη ανάπτυξη τάσης. Το κάρφωμα Zhang θεωρεί ότι αυτό είναι καλό για το μέλλον των ανθρώπων, αλλά η ανάπτυξη της διαφοροποίησης δεν μπορεί να σταματήσει την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης, και η ανταγωνιστικότητα πυρήνων είναι το κλειδί στην επιτυχία μιας επιχείρησης.

Το 2017, η κεντρική επιτροπή CPC και το Συμβούλιο του Κράτους που εκδίδονται φέτος από την καθοδήγηση της εφαρμογής της δράσης βελτίωσης της ποιότητας, μια κίνηση που προτείνει ότι στον εθνικό πυρήνα το στρώμα, έχει την προτεραιότητα στη βελτίωση της ποιότητας ως βιομηχανικές δραστηριότητες κατασκευής. Η ένωση διακοσμήσεων κατασκευής της Κίνας και υλικών διακοσμήσεων πραγματοποίησε επίσης τα πρότυπα προϊόντων - ποιοτική κατάρτιση, επιθεώρηση ποιότητας των προϊόντων και άλλες δραστηριότητες. Ο σκοπός είναι να επιταχυνθεί η βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων βιομηχανίας και να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα πυρήνων το ίδιο του προϊόντος. Το κάρφωμα Zhang θεωρεί ότι με μια σειρά μεταρρυθμίσεων, που κατασκευάζεται στην Κίνα το 2025 θα πραγματοποιηθεί σίγουρα.

Χρόνος μπαρ : 2018-01-29 15:28:53 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Linda

Τηλ.:: 86--15515502360

Φαξ: 86-0757-86907535

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)